FAQ

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm.

Fakta.

Hoved hus er på 276 m2, og det har 6 værelser. I alt 13 sengepladser. Der er plads til 24 personer i spisestuen. Der er et wc med bad og et bad adskilt og et wc adskilt. Der er 2 senge i 5 værelser og i det sidste er der 3 senge.

Grunden er ca. 8500 m2.

Der ligger et andet hus på 90 m2, hvor de 60 m2 er sal med udsigt til havet. Der er 40 foredragsstole, og yogamåtter til 15 personer. Der er rum der kan anvendes til soveværelse. Der er desuden 3 campingvogne med 2 senge i hver. Huset ligger med 7 km til Svaneke og 7 km til Gudhjem. 5 min til Bølshavn i bil, hvor der er godt at bade. 7 km til Østermarie by hvor der er Brugs. Der er 15 min kørsel til Nexø hvor der ligger mange butikker. (Brugsen, Netto, fakta, Lidl)

Priser.

Læs om priserne her.

Frivillig.

Har man få penge er der mulighed for at være frivillig, hvor man arbejder 4 timer om dagen mod at få kost og logi. Arbejdet kan være at snitte grøntsager på kurser, eller vedligeholdelse af bygninger, luge ukrudt på terrasser eller i bede. Som frivillig er der mulighed for at få NADA og få samtaler med Flemming.

Transport.

Bus nr. 3 kører fra færgen til Østermarie Brugs. Det tager ca. 31 min. Kursister uden bil kan blive hentet ved Brugsen i Østermarie (7 km) eller ved Bølshavn for 50 kr. pr deltager. Det skal aftales med Flemming på 26744933.
Bus 7 (tager 1 time og 40 min. og er en smuk tur langs kysten). Desuden kører bus 8 i turistsæsonen. Den stopper lige ude på vejen ved Ypnahøj ved forespørgsel af chaufføren.
Man kan blive kørt til og fra færgen for 400 kr. (Taxa koster ca. 700 kr.)

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm. Man kan enten flyve med DAT, eller sejle med Bornholmslinjen. Herefter kan man enten køre i sin bil til Ypnahøj, eller tage bussen med BAT.
Bornholmerbussen kører fra København til Ystad, hvorefter man går ombord på færgen.
Kombardobussen kører fra København til Ystad, og ombord på færgen.

Adressen på Ypnahøj Retreat er: Randkløvevej 3, 3751 Østermarie

Udenfor sæsonnen kan afhentning aftales- kontak mig for dette.